Stories MAGAZINE 2 år siden

Sol og salt på tampen

Lørdagsbrev

Endelig er uken her, hvor vi skal skru av hverdagen, og fordype oss i varm sensommersol og saltvann på en bitteliten øy helt sydøst i de greske øyer. Dette har vi gledet oss til helt siden februar da sulten etter sol og varme kjentes på det sterkeste, og jeg snublet over et lite hus i vannkanten på en øy som oste stillhet og ro, en dag jeg lot meg gå vill på Instagram. Det skjer titt og ofte, at jeg scroller meg gjennom kontoer som liker noe jeg selv liker, følger dem, ser hvem de følger og hva de følger, leser kommentarer fra den ene og den andre, og plutselig åpenbarer noe seg for meg, som jeg aldri ville funnet hadde det ikke vært for Instagram. Det skal sies at jeg ikke følger mange, men de få jeg følger, leverer!

Målet med denne ferien har vært og er fortsatt, å finne ro og stillhet, et sted uten mennesker, uten masse stimuli. Et sted hvor vi kan legge oss til å sove når vi er trette, synke oss ned i saltvann og kjenne solen gi nytt liv i skrotten igjen. Huset vi bor i leies ut fra mai til slutten av oktober, og vi fikk napp på akkurat denne uken, siste utleieuke i år.

Følg med på Story i dag og i morgen og bli med på et reisebrev hvor bildene fortelle historiene.

Mer utfyllende om denne lille bortgjemte perlen med 250 innbyggere og ett av de fineste husene jeg har sett, kommer om en uke. Stay tuned.

God lørdag!

2022 © Idea Design AS

Handlekurv

Du har ingen produkter i handlekurven.