×

Små gleder til kjøkkenet

Kjøkkenet er hjertet i huset, heter det. Kjøkken er knyttet til matglede, middagsstress, gode samtaler og minner, samt nostalgi i alt fra gamle oppskrifter til mormors servise. I et så viktig rom vil man omgi seg med ting og tang som gir deg varme og glede. Derfor har Kine plukket ut og satt sammen en samling av innslag til kjøkkenet, med alt fra franske kjøkkenhåndklær til one-of-a-kind vintage servise. Velkommen til bords!

Keramikk har vi laget før, men med et mer sommerlig preg. Nå er keramikken laget i to farger, brun og blå, som er dekorert for hånd på verkstedet til Sbigoli Terracotte i Firenze. Håndmalingen gjør at hvert stykke servise har sitt unike preg. Serviset spesialbestilles etter ditt behov.

De franske kjøkkenhåndklærne er laget av 100% lin og gir et sofistikert, klassisk preg slengt over skulderen til kokken eller hengende på komfyren. Dette er kjøkkenhåndklærne man kan ha i årevis, og for prikken over i-en syr vi på monogram på dem. Den perfekte gaven til den som har alt, eller til deg selv. Vi skjønner om du vil ha to!

Ta også en titt på linserviettene, dekkerbrikker i beige eller hvit lin som holder bordet rent og pent, samt våre favoritt-forklær til hobbykokken.

Vintage-skattene er håndplukket av Kine, laget av norske kunstere hun har fulgt i mange år. Det kan du lese mer om her, og her finner du alle skattene. Førstemann til mølla…

Nyt innetiden og lag gode minner på kjøkkenet denne sesongen. Hvis du skulle trenge det finner du flere gode oppskrifter under Kines univers, og her kan du boltre deg i vår nye interiør-seksjon.

2020 © Idea Design AS