Stories MAGAZINE 1 år siden

God sommer

Lørdagsbrev

Det er tredje året på rad at ingenting lenger er som det var. Vi venter fortsatt på at noe skal vise seg å ligne på noe vi kan forholde oss til og planlegge etter. Og det er fortsatt egenskaper som utholdenhet, tålmodighet og evne til å se det positive i alt, som gjelder.

Gleder meg til å flytte til sommeradresse om noen uker, og pendle mellom morgenbad og jobb. Lang sammenhengende ferie får komme en annen gang. Det er sikkert både gründere og andre selvstendig næringsdrivende i samme båt, så jeg trøster meg med at jeg er i godt selskap.

Butikken holder åpent som vanlig i hele sommer og som en slags sommergave til de som ikke kan komme innom og besøke oss i Odinsgate, byr vi på gratis frakt og fri retur på ordinære varer i hele juli.

Skrivestuen min derimot, lukker og åpner igjen først når forholdene rundt meg tillater det. Året frem til nå har vært krevende på mange måter. Skal ikke videre inn på det, men jeg ser frem til årets siste to kvartaler med en korrigert bemanning, justerte forventninger og forenklet drift.

Hurra for sommer, litt saktere fart, lyse kvelder og morgenbad. Vi vet ikke hva som venter rundt de neste svingene, men vi kan vel tørre å håpe at det blir bra? Stort verre enn det nå har vært en stund kan det neppe bli.

God sommer!

2023 © Idea Design AS

Handlekurv

Du har ingen produkter i handlekurven.