Stories MAGAZINE 1 år siden

Et herlig tilfelle av god smak

Lørdagsbrev

For et års tid siden vandret jeg forbi et superfint lite lokale på St. Hanshaugen som stod tomt og drømte meg litt tilbake til da jeg selv hadde et lite lokale jeg kunne favne om, og tenkte at lokalet i Ullevålsveien på St. Hanshaugen ville vært veldig interessant for meg, hadde jeg ikke bestemt meg for at det var på Frogner vi skulle holde til videre.

Men tilbake til lokalet, den gangen tomt, men dagen jeg for kort tid siden tuslet forbi fordi jeg hadde et par ærend på St Hanshaugen strålte lokalet mot meg i sin vanvittig fine prakt. Alabaster Studio i nydelig font på vinduet, og med et hav av sjarm innenfor. Jeg måtte innom for å se med egne øyne, det mange har fortalt meg om. Og for et paradis av god smak, gode sammensetninger, sjeldne øyne og gode idéer! En sjelden perle, og et sjeldent friskt pust å finne her til lands.

Tett i tett med sjel og sjarm

Ideen om å etablere Alabaster Studio kom etter at Amy og Daniel, innehaverne, hadde reist verden rundt opp gjennom mange år, og fylt koffertene med unike skatter. De ønsket å skape en butikk med en spesiell «nabolag»-atmosfære, et sted hvor man kan føle seg som hjemme og borte på samme tid. Et sted å høste inspirasjon med en følelse av tilhørighet.

Utvalget vil hele tiden variere noe avhengig av hvor de reiser eller hvor de har vært. Noen objekter har fast plass og andre gjesteopptrer. Felles for dem alle er at de får hjerter til å banke og fantasien til å galoppere.

Fra min egen tid som interiørdesigner, vet jeg at det er den siste touchen som gjelder. Hvordan noen klarer å sette sammen uventede objekter, blande farger og tekstiler på uventet og overraskende vis, og skape personlighet i interiørene. Jeg tenker at mange kan klare mye selv, men er det én ting det kan lønne seg å legge litt innsats i, og be om hjelp til, så kan det være nettopp det å sette kronen på verket. Kronen kan være så mangt. Det kan være en lampe som er akkurat passe rar eller out of place, et fat eller tallerken, en bolle i gangen. Det er sikkert mange som mestrer dette, men jeg vil påstå at Alabaster Studio med Amy og Daniel bak rattet, leder an, med stil helt sikkert, men uten tvil med en stor dose sjel og uendelig sjarm på kjøpet.

Ta turen innom og la deg rive med ut av boksen.

Alabaster Studio
Ullevålsveien 16B
0171 Oslo
tel. +47 98 22 85 28

God lørdag!

2023 © Idea Design AS

Handlekurv

Du har ingen produkter i handlekurven.